Workshop Grip op 3d-informatie

Ben je projectleider, werkvoorbereider of uitvoerder, dan krijg je waarschijnlijk regelmatig te maken met digitale 2d- of 3d-informatie. In deze cursus krijg je een overzicht van de huidige wereld van 2d- en 3d-informatie.

Inhoud
Wat speelt er in de digitale (meet-)wereld en hoe ontwikkelt die zich? Wat is de relatie tussen coördinaten, 3d-modellen en BIM? Wat voor instrumenten worden ingezet en van welke diensten kun je gebruik maken? Waar liggen mogelijkheden, risico’s en oorzaken van faalkosten?

Dit soort vragen en meer wordt behandeld. Het doel is een basis te leggen voor het effectief kunnen werken met 3d-informatie. Je krijgt een aantal handvatten en basisbegrippen aangereikt waarmee je grip krijgt op het gebruiken van en werken met 3d-informatie.

Voor wie?
Realiserende bedrijven, zoals projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders. Gebruikers meetgegevens & 3d-informatie, zoals bouwmanagementbureaus, gemeenten, ingenieurs- & adviesbureaus, ontwikkelaars, woningbouwcorporaties, architecten en constructeurs.

Werkwijze
Theorie en praktische oefeningen gaan hand in hand. Dit zorgt voor een optimaal leereffect.

Kosten
€ 350,- (excl. BTW; incl. lunch, koffie en thee)

Cursusduur
1 dag

Cursustijden
09:00 tot 16:00 uur

Datum
Zie agenda

Locatie
Zwarte Woud 238 in Utrecht

We werken coronaproof en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

De locatie is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Gelegen nabij NS-Station Lunetten (nog geen 5 minuten lopen). Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Aanmelding
Stuur een mail naar info@leop-bv.nl.