Workshop Geo-informatie en landmeten

Ben je werkzaam in de geo-informatie en wil je weten waar (digitaal) kaartmateriaal vandaan komt en hoe er tegenwoordig buiten wordt gemeten en verwerkt, dan is dit een cursus voor jou.

  • Waterpassen
    Het bepalen van de hoogte van een punt ten opzichte van NAP door middel van een doorgaande waterpassing.
  • Total Stations
    Het inmeten van een stuk terrein met een Total Station. Hiervoor zal eerst boven een bekend punt moeten worden opgesteld. De punten zullen gecodeerd worden, zodat er later een tekening van gemaakt kan worden.
  • GPS
    Het inmeten van een stuk terrein met een GPS-ontvanger. Ook hier zullen de punten gecodeerd worden, zodat er later een tekening van gemaakt kan worden.

Voor wie?
Mensen die veel met de inwinning van geo-informatie te maken hebben of krijgen bij energiebedrijven, gemeenten, provincies, waterschappen, spoorwegen, Rijkswaterstaat, ministeries, onderzoeksinstituten. Kortom alle organisaties waar de inwinning en bijhouding van geo-informatie van groot belang is.

Werkwijze
Theorie en praktische oefeningen gaan hand in hand. Dit zorgt voor een optimaal leereffect. Mocht je een eigen instrument hebben, dan kun je die meenemen. Je kunt hierdoor je ervaringen op je eigen instrument opdoen.

Kosten
€ 350,- (excl. BTW; incl. lunch, koffie en thee)

Groepsgrootte
2-6 personen. Deze groepsgrootte biedt ruimte voor zowel persoonlijke aandacht als voor leren van elkaar.

Duur
1 dag

Cursustijden
09.00 tot 16.00 uur

Data
Zie agenda

Locatie
Zwarte Woud 238 te Utrecht

We werken coronaproof en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Gelegen naast NS-station Lunetten (5 minuten lopen). Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelding
Stuur een mail naar info@leop-bv.nl.