"

Intro text/ quote. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu risus libero. Vestibulum quis justo ullamcorper, pharetra magna porttitor, aliquam libero. Morbi elit nibh. Aliquam eu risus libero. Vestibulum quis justo ullamcorper, pharetra magna porttitor, aliquam libero.

"

Projects

Survey, stake-out

English: We voeren de meest uiteenlopende en uitdagende meetklussen optimaal uit, met moderne meetinstrumenten en dankzij onze actuele kennis en ervaring. U vindt hier meer informatie en een selectie uit onze projecten.

Learn more

Education

Courses & education

English: Voor het aanleren van de meest actuele kennis en kunde bent u bij LEOP aan het juiste adres. Om bij te spijkeren, te specialiseren of voor omscholing bieden we losse cursussen, langere opleidingstrajecten en maatwerk.

Learn more

geo-consultancy

English: Optimale processen, minimale faalkosten

English: Betrekt u ons in een vroeg stadium bij uw project, dan kunnen wij adviseren op het gebied van digitaal kaartmateriaal en geo-informatie. Onze positie op het snijvlak van theorie en praktijk geeft ons een uniek overzicht van de verschillende projectfasen en disciplines. In de bouw en infrastructuur richt een deel van de betrokkenen zich hoofdzakelijk op de digitale omgeving, anderen richten zich vooral op de realisatie in de fysieke werkelijkheid. Wij slaan de brug tussen beide werelden én begrijpen wat van belang is voor slimmere processen en reductie van faalkosten.